José heeft, samen met haar dochter, CookingQueens. CookingQueens vind je op Instagram en op hun eigen website en beide platformen staan bomvol heerlijke recepten van over de hele wereld. Vandaag deelt José haar tips en tricks met de contactgrill:
‘Ik heb het ooit een keer bij een vriendin geprobeerd en ik dacht: ik moet zo’n ding. Waar ik het voor gebruik? Vooral groente gril ik er in. En paninis en tosti’s doe ik eronder. Maar gewoon even om groente te grillen en daarna in de lasagne te verwerken. Ik vind het gewoon perfect’.
‘Het fijne aan een contactgrill is dat hij zo snel heet is. Ook dat je het aan twee kanten grilt. Het is gewoon handig. Die anti-aanbaklaag moet daarbij gewoon goed zijn, anders blijft alles eraan plakken en dan gebruik je ‘m niet. En ook geen kleintje: liever een groter formaat. Als je een courgette grillt heb je meteen 10 plakjes en die wil je er gelijk onder leggen’.
‘Gewoon proberen’, antwoord José op die vraag. ‘Ik ben van de oude generatie en je moet het gewoon uitproberen. Probeer het eerst zonder vetten, dan merk je dat je groente wat droger wordt. Ik vind het lekker als de aubergine wel wat vet is, maar dan kan het wel weer wat aanbakken. Dat merk je door het zelf gewoon te proberen’.
Wie is toch die man die al die producten test? Laat ik me even voorstellen! Ik ben Jasper van Campen en ik test al heel wat jaren producten. Met name artikelen voor in huis, de tuin en de keuken laten... Lees meer
Keurio.nl wordt ondersteund door haar lezers. Wanneer je via links op onze site aankopen doet, kunnen we een affiliate commissie verdienen. Lees meer over wie ik ben en hoe ik review.
Copyright 2025 Keurio.nl