Tante en nicht: dat zijn Kim en Geraldine van elkaar. In de familie zat decennialang een kruidenbedrijf, dus beide dames zijn opgevoed met een breed scala aan kruiden. Die gebruiken ze voor hun zelfgemaakte recepten, die ze delen op Instagram, TikTok en op hun eigen website. Vandaag duiken we met Kim en Geraldine in de wereld van tosti-ijzers.
‘Ik vind een tosti-ijzer echt supermakkelijk. Ik heb een tosti-ijzer die allemaal verschillende opzetstukken heeft. Wafels, donuts, maar ook een grillstand. Dat vind ik heel makkelijk’, vertelt Kim.
Het enige nadeel is dat je er op moet letten en dat het schoonmaken wat lastig gaat. Je wilt het gelijk schoonmaken, maar het blijft natuurlijk nog heel erg lang warm. En dan gaat het ook aankoeken’, vertelt Kim. Tip van de dames? Klein beetje laten afkoelen en de meeste resten eruit halen met een doek.
Geraldine gebruikt haar contactgrill ook vaak als tosti-ijzer. ‘Hij staat vaak in de kast, waardoor je ‘m soms sneller vergeet. Maar ik vind ‘m heel makkelijk, ook om schoon te maken. Ik gebruik het niet alleen voor tosti’s, ik doe er soms ook halloumi onder’, vertelt Geraldine nog.
Een tip als je een tosti gaat maken? Zet een timer: ‘als je tosti net te ver is, is hij eigenlijk niet meer lekker’, vertelt Kim. En tosti’s lekker maken? Dat doet Kim met left-over groenten van de avondmaaltijd van gister én haar eigen knoflooksletten (een van de kruidenmixen van The Green Gypsy).
Geraldine raadt aan om er vooral veel mee te experimenteren: ‘gebruik het. Probeer het uit. Het is zo makkelijk. Het is zo veel makkelijker om ‘m te gebruiken. Je hoeft er ook geen olie en boter bij te doen. Dat zouden mensen wat meer moeten doen: gewoon proberen’
Wie is toch die man die al die producten test? Laat ik me even voorstellen! Ik ben Jasper van Campen en ik test al heel wat jaren producten. Met name artikelen voor in huis, de tuin en de keuken laten... Lees meer
Keurio.nl wordt ondersteund door haar lezers. Wanneer je via links op onze site aankopen doet, kunnen we een affiliate commissie verdienen. Lees meer over wie ik ben en hoe ik review.
Copyright 2025 Keurio.nl